Arvomme, missiomme ja visiomme

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parhainta yritysvastuun osaamista, jotta ne saavat yritysvastuusta maksimaalisen hyödyn omalle liiketoiminnalleen. Haluamme auttaa jokaista asiakastamme innostumaan vastuullisuudesta ja menestymään sitä toteuttamalla!

Visiomme on yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa vastuullisempaa ja kestävämpää liiketoimintaa ja sitä kautta mahdollistaa parempi tulevaisuus ihmiselle, ympäristölle ja yhteiskunnalle – meille kaikille!

Arvomme

Toimintamme perustana ovat seuraavat arvot:

Asiantuntijuus

Olemme alamme huippuasiantuntijoita ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta ja ajantasaista asiantuntijuutta.

Avoimuus ja oikeudenmukaisuus

Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti. Kommunikoimme ja viestimme avoimesti ja kerromme asioista selkeästi, ymmärrettävästi ja rehellisesti.  Kohtelemme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme oikeudenmukaisesti ja tasavertaisesti. Asiakastyytyväisyys on tärkeimpiä mittareitamme.

Yhteistyö

Uskomme eritaustaisten osaajien yhteistyön voimaan, sillä se tuottaa parhaat tulokset myös asiakkaillemme.

Luottamus

Olemme luotettava kumppani, joka tuottaa lisäarvoa sekä asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme. Luottamus rakennetaan asiantuntijuudella, avoimuudella, oikeudenmukaisuudella ja yhteistyöllä.

Elämme niin kuin opetamme, eli perustamme omankin toimintamme vastuullisuuteen. Teemme hankintamme vastuullisesti, edistämme omilla palvelutuotteillamme vastuullisuutta ja teemme yhteistyötä toisten vastuullisuutta arvostavien toimijoiden kanssa.